ragam 33 minggu...

waktu 33 minggu ni mmg xlarat... baby aktif kuat menendang... malam xmau tido... sakit belakang sakit pinggang... kaki selalu cramp... kaki membengkak... selera mkn makin bertambah... makan benda manis je ... sabar adek... xlama pon ... ni lah perangai putri ibu ni...? babah dgn ibu tunggu putri kuar ...

1 Balas

Sama la sis.sakit pinggang Nye xleh nak kata apa dah.betis kaki cepat bengkak n rsa tegang sangat.kalau nak mencangkung sakit sangat.