soalan pantang

wajibkah urut dan tunku selepas bersalin n apa yg jd kt badan klu tk tunku tk mngurut selepas brslin normal .ada komplikasi tak .sy tk buat dua tu .just jaga makan sja n berehat

2 Balas

tak wajib pun. urut dan tungku tu cuma untuk relax kan badan kita yang dah penat meneran masa bersalin.

1y ago

ooo baik2 huhuh risau org ckp nt sakit bdan n urat tk betoi la apa tk ngurut tunku 😂

tungku bgus utk cpt kecutkn rahim n lancarkan darah.. bole je tuam sndr dgn air panas