Nak tahu

Ada kes tk dh preggy..pastu peranakan jatuh...sja nk tahu..sorry klu soalan sy ni kurg cerdik..??

2 Balas

Sy la tu sis.. Mmg jnis peranakan senang jatuh. So stiap kali pregy mmg baby sentiasa kat bwh. Mmg sakit. Urut stiap bulan tp tetap akan jd ke asal blk, mmg jnis senang jatuh. So sepanjang sy mgandung mmg bertabah jela menahan sakit stiap masa?

Klau peranakan jatuh boleh betulkn balik minta org yg pakar urut untuk ibu hamil