Pampers newborn

Utk ibu2,, Pampers utk size newborn berapa pack dlm 1 bulan baby pakai.. Saya baru nk beli, tkthu nk grab berapa pack terus😅 #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

1 Balas

ikut pada kekerapan kita tukar pampers.Macam Saya masa newborn Saya beli 1pack dulu,n 1pack tuu tahan dalam 2-3minggu sebab Saya tukar pampers bby 3jam sekali.Bila bby da cukup sebulan baru saya beli lagi 1pack n 1pack tuu bolee tahan 1bulan sebabnya bby da xkerap berak macam masa newborn

2y ago

sama2 🥰