Scan di kkia

Utk first scan yg dh nmpak heartbeat, slalunya doc mmg xbg dgr ke? Td sy bru g scan kt kkia , kandungan dh 7w doc cuma ckp dh nmpak jantung kelip2 dh, tp dia xbg dgr pun huhu.. Dia scan kjap je pas tu trus print, sy 1st time jd xtawu nk react mcm mna😌 #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

8 Balas

kalau kt kk memang xdpt dengar . kalau nk dengar pegi kat klinik swasta ..tu bole dengar

3y ago

Waktu awal kehamilan, dlm 12mggu rasanya kot sy g buat scan baby kt swasta, doc bg dgr heartbeat bby smbil doc jelaskan kandungan sy.. Kalau g kk, doc nya tk bg cakap. Mgkin tgh fokus scan kot. 😆. Mcm rasa kene mrh pn ada. Tapi tk panas bntot bring dah sudah..skjp..lepastu Saya minggu ke 23-24 mcm tu nurse kk cek bagi dengar heartbeat baby pakai alat doppler tu...