first mommy

utk first mommy..i suggest utk mulakn dgn bg bf. im telling u brdasarkn pengalaman . sesetengah mommy ad yg susu bdn start ad dari prgy. n ad yg lmbt. but plis bg juga sbb bby bru lahir perut dia sebesar guli shja. so jgn anggp susu skit bby xkenyang. if u stop bg direct myb bby akan tolak lpas ni n susu badan akan start brkurang #justsharing

2 Balas

Betul.. As long as u all tgk diapers dia basah & poo-poo mcm biasa means baby cukup susu. Dia nak melekat je tu normal, bkn sebab tak cukop susu. Mind set susu cukup utk ur baby.

Tq sis