Pengalaman keluar spotting di awal kehamilan

Utk buln ni dah 9kali sy keluar spotting coklat..ade kala banyak..ada kala skit..tp tidak berturut...da 2 kotak Duphaston sy habis makan... Ade ke ibu² yg berpegalaman mcm ni? Kandungan berjaya tak #ingintahu #IbuRisau

1 Balas

Sis dah brapa minggu.. Dh buat bku ke belom. Cuba scan.. Klu ada heartbeat ok dh tu. Klu dh buat bku senang doc nk pantau sport tu sbb apa je.

3y ago

now 9w6d...last week da scan sbb ade kua spotting bnyk.. doc ckp baby ok.. heartbeat pn ok...buku pink appointment next week...