BOLEH CABUT GIGI TAK?

usia kehamilan 25 week, nak cabut gigi, sblum terasa sakit sngatt, so nak cabut gigi, ada yg cabut gigi masa mngndung tak?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

saya pernah cabut gigi masa awal mengandung... takda effect apa² pun so far.... kalau nak lagi confirm tanya nurse dekat kk... tapi rasanya takda masalah

1y ago

25w boleh lagi sebab masih lg dalam 2nd trimester... kalau tunggu lagi 3rd trimester dah takboleh nanti rasanya.

before 28w blh lg ... janji masih 2nd trimester https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

hari tu dr ckp kalau masih dalam trimester 2 boleh.. kalau dah masuk 3 tak boleh