Susu ibu hamil

usia kandungan sya 5bulan, mintak pendapat ibu2 yang ad pengalaman…Susu Wilda adakah ok untuk ibu hamil dan dia juga membantu untuk naikkan HB kita? #bantusharing #firstmom #pleasehelp

2 Balas

susu hi goat pun elok untuk kencing manis and masa baby lahir inshallah tk dek kuning.. better jangan beli susu ibu yg kt luar tu risau gula tinggi.. kalau nak naik kan hb better makan makanan tambahan yg boleh naik kan hb macam jambu batu buah delima pati delima,oren elakkan makn-ii supplemen..kalau tak minum susu pun okayy just cari makan makanan tambahan .. boleh ambik calcium ke..

sy consume dari anak 1st...dari awal kehamilan sampai la dia dh keluar...nakk HB sy xpasti...tp sy amalkan obimin..hb naik terus... susu wildan bagus utk baby..cantik kulit dan jaundice xda

5mo ago

sama2 🤗