Berat bayi

Usia kandungan saya baru 11 minggu. Tapi saya rasa perut saya sangat penuh. Rasa berat. Sakit bila terlalu banyak berjalan. Adakah itu normal? Saya rasa sangat tidak selesa🥺#mommybuntu

8 Balas

Saya tak pasti tentang tu sebab belum pernah alami. Lebih baik puan ke klinik untuk pemeriksaan doktor. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Mudah2an normal saja. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

Tak ada bleeding kn? InshaaAllah normal. Rahim membesar + kembung perut, lg la rasa perut penuh. Kalau jalan rasa sakit, perlu duduk okay. Sampai hilang sakit baru boleh terus berjalan. Hehe.

normal kalau x selesa di perut masa hamil sebab rahim tgh membesar. selagi tak keluar darah x perlu risau apa2

kadang angin pun ya..baru2 lekat mmg mcm tu jgn lasak2 sgt buat masa ni..

biasa tu. sy 7 wks ni pon rasa penuh...bloated pun ye jugak. hehe.

Sama la. Sy pun tak tahu normal ke tak. Harap baik² saje.

Normal sis

folow ...