pregnancy

Usia kandungan saya 5minggu, hari ini saya mengalami cirit birit tp sush nk membuang saampai 1 tahap saya tak de tenaga tambah rasa loya mcm nak pitam, perut memulas je sampai berpeluh satu badan. Boleh saya tahu tak punca kenapa ya? ini normal atau boleh memudaratkan kandungan? Dan ada tak tips yang boleh pulihkan sakit perut dan kurangkan loya.

3 Balas

sila ke kk / hospital ya.. bahaya badan kehilangan air bnyk

hai sis .. mcm mna pengalamn sis ya? saya baru alami semalam 😭

2y ago

knp x g klnik or hospital..takut awk terhidrat nn t kurang air lg bahaya..kerapkan minum air kosong..mkn bubur nasi kosong cair

Batter g hosital or klinik