Ingin bertanya

Usia kandungan dah 8 minggu alahan teruk dan selera makan pun hilang Normal ke bagi yang mengandung #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

21 Balas

Normal sis. Mmg pick weeks. Sy alahan dr 6 weeks sampai 14 weeks. Dah 14 weeks ni baru kurang sikit 😬. Kalau x muntah, pening kepala, xselera mkn je

Normal dear. Kena explore sendiri apa yg ssuai dgn kita. Yg pnting makan je walaupun skit2 ya. Jaga diri

nak tanya minggu 8 satu hari tu dah brpa bulan ya..bertanya sbb tak tahu..😊😊

Normal. Kena test cuba cari makanan yg sesuai

moga mommy🤰 kuat 💪 untuk baby 👶

normal.. sy dulu makan roti n buah je

normal sy pn alami pkra yg sma..

normal sis.

normal

Normal