ibu2 ada tak pgalaman mcm sy

usia kandungan 5w sy bersama... lps bersama ada keluar darah..sata takut terus pagi tu sy ke klinik scan...mula2 doc cari2 kantung sy xda..Ya Allah bertapa risaunya sy... dc dh ckp..adik dh gugur ni..tp dia masih mencari2 lagi...Alhamdulillah juma juga kantungnya...syukur..doc ckp kulit perut sy tebal..

1 Balas

Sya pernah jadi. Alhamdulillah kantung ada dan mudah cari. Dr. Terus suruh stop smpi 4 bulan x boleh bersama. Sebab kandungan sya masih x kuat.

5y ago

T.kasih sis kongsi