rasa sakit dibahagian ari2 dan celah kankang

Usia kandung sya 32 weeks tpi salalu rasa sakit dibahgian ari2 dan celah kankang..sampai nk baring pusing kiri kanan pon sakit..baby salalu mengeras..pregnent seblum ni czer ank no dua 1 tahun 6 bulan..cam mana nk hilang kan rasa sakit..n ni normal kew..??ada x mommy2 pernah rasa cm saya ni..

1 Balas

Sy sis mcm ni.. Sy start sakit dari 25weeks. Now sy 27weeks.. Kadang tu nk angkat kaki pakai seluar pon sakit.. Mcm lenguh yg melampau.. Check up doc, doc suruh pakai ted stokin.. Untuk vein. Pakai time tido malam..