Rasa skit pinggang ,duduk atau brdiri pn sakit. 🥲🥲.. Normal ke ?

Usia 5 bulan

4 Balas

Normal . Lagi2 1st mom. Dulu sy mcmni lah . (+) berat badan bertambah. Skrg 2nd pregnancy, 6month msih ok xde rasa sakit pinggang. Cuma time baring je la kena slow2 sikit nk start mengiring. Lps tu laju dh mengiring kiri kanan 🤣

Normal sis. Sy pun sama 5 bulan pinggang cm nak patah rasa. Sknag ni tido pun susah lena kiri kanan semua pinggang masih terasa 😂

sama saya. tapi saya dah 6 bulan. diri salah. duduk salah. dahlah kerja opis. duduk je. hahaha.

Normal