positif

Upt nie positifkan... Pic 1 yg smlm punye.. Pic ke 2 pgi nie punye... Harap ad rezeki sy kalini...

positif
11 Balas

Nmpk mcm double line tp kabur. Nnt lagi 2 weeks check lagi. Bgun pagi kencing yg pertama bgun test check. Saya mcm awak mula²

4y ago

SEmua yg sy test tu awal pgi😊😊 nnty lgi smggu sy cek lgi..

Saya test pakai ini lah.. positive.. test lain xde.. hurm... Sampai skrg .. sy lewat juga priot . Tapi negatif lagi.. hammm

4y ago

Ameen sis.. terima kasih atas doanya.. semoga Allah makbulkan

Try mggu depan lgi sis..mcm Saya mmg dah nmpk 2 line cuma Samar..Saya tak puas hti,mggu depan nya Naik line terang..

4y ago

Terima kasih😊😊 baik sis

Mcm positif .. Nk kepastian tnggu sminggu atau 3-4 hri lg test lg ..insyaallah lau ada mkin terang UPT tu .

nampak mcam double line, tunggi next seminggu or dua minggu and test again. insya allah rezeki tu ada

delay period brpa hari dh...insyaAllah nnti makin terang..take care..🤗

4y ago

Belom delay lgi.. Arini bru dpo8... Insyaallah... Aamiin... Tq sis😊

In shaa Allah positif tu sis. Lagi seminggu cuba cek lgi

4y ago

Ok sis... Tq😊😊

Try test dlm seminggu dua lg mb makin terang line T tu

4y ago

Alhamdulillah. Tahniah. Tumpang gembira. Ada geng preggy

Samaa mcm syaa sis..alhmdulillah sekrng 10 weeks.

4y ago

Ye insyaallah sis...tu saya cek dlm pkul 10 pagi mcm tu..klau cek awal pagi x detect.

Nnti lg semnggu test blk ye