Stress tak terkata

Upt kat rumah samar2 bila p klinik negative kalau ikotkan arini 5w3d . Dh lewat 5hari . Haritu ada bleeding tp monitor upt kat rumah still ada double line . Tktau la nk stress ka tak , ada ka org 5+ upt kk boleh negative padahal kat rumah positif ? Stress tahap gaban dh nie 😌#bantusharing #pregnancy #mommybuntu

1 Balas

awal sgt awk g kk..pegi kk at least 2 bulan..5 weeks patutnye dh terang..awk punya upt msih samar2 ke? try guna yg digital clear blue

3y ago

boleh tahu apa jadi lepas tu tak ?