Siapa penah check upt before haid.

Upt double line 2 Hari before haid..siapa pengalaman mcm ni ya?menjadi ja tu?#bantusharing #ingintahu

Siapa penah check upt before haid.
2 Balas

mcm sy jgk lepas abis period 4 hari kemudian ada spotting dan darah hari ke 5 selepas abis period kwn sj suruh check upt sbb sy xpernah kalau abis period akan keluar darah balik..jd sy pon try check pd 7/11 naik double line..next cycle period sy spttnya 26/11..sy check upt double line sehingga 22/11 masih double line..sy pergi check doktor dia scan ckp xnmpk apa..dia ckp mungkin sy hamil kosong..dia ckp upt sy tu warna xbrapa terang jd mungkin hamil kosong..tp dia mnta tgu smpai next period sy..selepas sy jmpa doktor 22/11 sehingga sekarang upt sy masih double line dan semakin hari semakin terang..dan sekarang dah 5 hari lewat tarikh period..nnti doktor mnta dtg check semula nak tgk ada perkembangan atau mmg hamil kosong..harap tu ada perkembangan lah..huhu..

3y ago

ya kah.... hopefully perkembangan baik2 sis ..Sy dah scan haritu..klo kira dari 1st haid .masuk 5week dah Sy ...30hb st check upt mkin terang..Sy pgi scan..ada nmpak kantung kecil jaa.....

confirm preggy ni..maybe yg darah tu keluar haid lama atau implantation bleeding kot

3y ago

wah..hopefully sis..4 tahun dah ttc sejak kawin..harap ni rezeki hujung tahun🥰🥰