Belum ada rezeki

Update 12dpo : nak solat tadi tengok ada seurat lendir coklat...saya period😔 Rasa sedih, rasa nak nangis #bantusharing #sedih

8 Balas

Saya pernah ada disituasi sis, saya faham perasaan tu tapi kita jngn mudah putus asa ye. Cara untuk mudah mengandung adalah serahkan semua kepada Allah dalam masa berserah tu kita berdoa dan ikhtiar untuk jaga dalaman dan kesihatan. Bila nk bersama plk saya mmg akn pantau opk dalam masa ttc tu dpt je peak trus ajk suami buat tkde tunggu mlm ke apa if suami sis free time tu lgi mujarab klau dpt time hujan.Dan yg paling mujarab berdoa lah tiap waktu hujan doa dengan bersungguh2 nk ank pada tahun ini dan bulan ini. Amalkan susu kambing suami isteri minum air kunyit asam mkn folic acid both kena mkn dan isteri kena tambah mkn buah avocado bersama telur scramble dan kiwi waktu selepas period. Alhamdulillah saya ttc almost 2y dan rezeki Allah nk bgi hujung tahun lepas dia hadirkn malaikat kecil dlm rahim saya sebelum msuk tahun baru. Sekrng saya preg dan tak lama lgi nk bersalin ,saya doakan sis agar tahun ini dan bulan ini sis dikurniakan zuriat. Always happy jangan stresss langsung enjoy je dengn husb jngn fikir psal zuriat smpai ganggu hormon mengandung kita tau. Goodluck sis❤️

3d ago

Aminnn🥰

sabar ye sis .. saya sekarang kandungan ke3 .. tapi masih takde anak .. sorang meninggal sorang gugur .. semoga ada rezeki sis nanti

3d ago

Allahu...semoga sis tabah ya...in sha Allah semoga ada rezeki lgi utk kita...saya yg first dulu chemical pregnancy

tak apa ada hikmahnya belum sampai rezeki tu. Allah dah tetapkan waktu terbaik untuk Dia bagi inshaAllah. kuat semangat ya 💜

4d ago

In sha Allah aamiin...terima kasih❤️

InshaAllah one day pasti awk akan merasai pengalaman mengandung dlm tahun ni.sabar tau😊#ttc2y3m

4d ago

Aamiin in sha Allah...semoga doa tu berbalik pada sis jugak❤️

Sy doakan bulan depan awk mengandung..dn kandungan selamat sampai lahir ..Aamiin3🤲

4d ago

Aamiin in sha Allah...terima kasih atas doanya❤️

belum ada rezeki lg tu

4d ago

Haah tu la...dah la pjj ngan husband, nangis sorang je la dalam bilik😂

Sama lah kita sis😔