Tinggal Sendiri Atau Mertua?

Uolls better tinggal sendirian atau duduk dengan mertua? And whyy? Apa pro and con dia? Any? #dilema ?

63 Balas

Saya lepas kawin terus duduk rumah kak ipar. Walaupun kak ipar tak kawin lagi. Rasa dia tak bebas sama mcm kita duduk dgn mil. Wlulpun kak ipar sy tu baik. Tak kedekut. Tapi yela, kita pon tataw kan. Mgkin ada masa kita tak perasan apa kita buat n apa kita ckp mgkin dia ada terasa. N sy nak bermanja dgn suami pon dlm bilik je. So agak terbatas. N alhamdulillah skrg dah duduk rumah sndiri. Nak jerit ke nak gado ke tade org taw. Hehe. Pape pon. Better duduk rumah sndiri. Puas hati . 😊

4y ago

Alala comey nyaa. Manja manja gituu.