Pengguna Drypers

Untung join drypers club ni...macam² boleh redeem... ha anak komer guna drypers jugak tak?? Dah join club drypers ke belum? Nak register ikut step kt bwh ni yer ⬇️ Sape yg nak daftar boleh ikut step ni yer 1. Bukak website drypers ⬇️ https://drypers.com.my/en/ 2. Register macam biasa..kena masukkan email yg betul yer...sebab drypers akan hantar link melalui email untuk aktifkan akaun korang..kena klik link to dulu baru akaun korang aktif... 3. Masukkan code referral EE662DCT08 4. Cek email korang..cek dkt spam sekali..lepas to klik link utk verified#bantusharing

2 Balas

Sy dah join. Dah pernah redeem. Lg berbaloi kalau dpt double point code tu. Kena tgg email je lah kadang2 dorg notify hanya 4 jam untuk double point nie. Baby dr lahir pakai drypers sampai skarang size L. Mmg byk juga simpan code die tu 😁

👍