Checkup Klinik

Untuk pkp tahap sekarang ni boleh ke pergi checkup di klinik dgn suami? Sbb saya tak larat nak drive, jd harap suami bawa. Sbb sekarang pkp kan diperketatkan dgn hanya sorang utk setiap kenderaan.

22 Balas

Suami bole htr je..kt dlm klinik hya kite sorg je bole msuk..suami tgu kt lua

Boleh...bwak buku pink n pakai mask...cuma suami kna tunggu dlm kereta 😅

boleh sis nti tnjuk buku pink cuma suami x dibenarkn msuk klo tmpt sy

Boleh sis..tp kt kk nnt msuk sorg je kt dlm..hsbnd tggu dlm keta

Boleh pegi dgn suami tapi yg dibenarkan masok hanya sorg saja

Boleh je .. bawa buku pink tu tnjuk dekat polis 🙂

Sy bole je..smpai kat kk pon suami dpt msuk tmn..

Boleh je. Cuma dalam klinik sorg je boleh masuk

Boleh je sis.. Sy pun slalu pegi dgn suami

Boleh. Sy pergi kk husband hantar.