sup betik + ayam

Untuk operation mum dakah dgn memakan betik campur sup akan mengakibatkan gatal di bekas opertion hgga menimbulkan luka...ingin tahu kerana air susu kurang meriah...bby dlm nicu perlu perahan susu yg byk...tolong jelaskan sepa yg pnh lalui pgalaman ini..

1 Balas

Mungkin sis alah pd ayam kut sbb gatal..better sis.mkn.sup sayur atau ikan..cm sy dlu ank prem.juge..sy byk mkn kurma serta buah peach kering..n slalu bykkn.minum air kosg n pam susu on time...bila jmpe bby kita try usap bby ..klu leh cium bau bby pn leh bg ransangan pd kita utk ada susu..jnji mommies jgn stress...in.shaa Allah ada susu...last option jika xde juge..try tnye misi or doc ada x pil tuk susu bdn..sbb ms sy dlu doc n misi siap tnye nk pil or x... Klu xde susu..selain dr tu..sis g berurut dgn tukang urut yg mmg pndai mengurut tuk bykkn susu...mg d pmudahkn segalanya..aamiin