pampers NB

untuk NB pampers brand apa yang sesuai ye... any suggestion... #firstTime_mom

22 Balas

Diaper ni sama macam susu formula. Perlu try and error. 😊 Apa yang sesuai untuk baby kita mungkin tak sesuai untuk baby Puan. Saya pernah cuba 4 jenama diapers. Petpet, Applecrumby, Drypers dan Offspring. Yang sesuai untuk anak saya hanya Petpet dan Applecrumby. Harap membantu 🌹

11mo ago

sy pakai masa NB ja, awak. lepas tu upgrade size sy tukar brand lain😁