Untuk mommies

Untuk mommies yang dah ada pengalaman nak tanya ni kalau bersalin korang prefer bersalin di hospital mana ? HKL atau Hosp . Ampang ? #firstmom .

5 Balas

Saya bersalin dekat HTA sis. Dulu semua dekat HKL tapi skrg hospital bersalin & kanak-2 semua dekat HTA. Btw nurse semua baik-2. Environment pun baru & selesa. Lagipun dekat dengan rumah jgakk. Baca feedback dari org lain, HTA mmg terbaikkkkk.

HTA Ok sbb hospital baru … Ampang pon ok jugak saya bersalin dekat ampang Alhamdullilah xd apa pon smua ok tgok mna yg dekat dgn rumah sis

sye suke hospital putrajaya. tp ada jgk baca bnyk review HKL pun bagus. wad dah baru semua.

hta best..

HTA best