Baby kick , 1st mom

Untuk 1st baby , mcm mana kita nak tau itu kick .. utk 1st baby mcm saya xde pengalaman mcm mna rasa baby kick 😅#seriusnanya #firstbaby #Babykicks

6 Balas

hi mommy. kandungan 18-20 weeks dah boleh rasa baby's movement. kalau mommy rasa mcm butterfly in stomach tu la pergerakan baby.

2y ago

alamak mcm mana sy nak explain eh 😅 sbb masa first sy rasa gerak baby itu la perkataan sy guna utk describe mcm mana rasa dia. pernah rasa tak hat org tua² selalu kata angin dlm perut tu. mcm tu la. atau pun rasa mcm tiba tiba ada 'dub' dekat bahagian bawah abdomen.