MPASI

Umur ank saya 5bulan 21 hari... Kira-kira boleh gak dikasih makan dgn bubur/sun?.

13 Tanggapan

Baby ku umur 3 bln sudah saya ksih roti Milna campur susu. Tp saya buat encer sperti susu .. 4 Bln sudah saya ksih bbur .. merk cerelac klu Milna SM promina tekstur ny keras Bun .. suka keselek anak klu makan .. klu cerelac rasa ayam bawang lembut sekali baby saya saja suka .. skrg umur ny udh 8 bln .

4y ago

Klu anak full Asi 6 Bln Bru bleh mkn .. tp klu sufor umur 4 Bln udh bleh mkan Bun .