Jenis kelahiran

Hi umur sy 38 tahun, skrg hamil 33 minggu dgn bayi kembar, apa yg patut sy pilih cara bersalin adakah normal atau pembedahan? Mana yg lebih disarankan? Last week review doktor kata kedua-dua kepala bayi dibawa, apa2 risiko lahir normal atau pembedahan bagi yg hamil kembar? Tqs #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

kalau boleh bersalin normal apa kata sis cuba normal..klau saiz bby x besar n bby mmg dh kepala kt bwah inshaallah boleh normal..mlainkn doc ada bgtau sis x boleh normal sbb ada komplikasi ke apa..apa2 pun sis boleh minta pndapat doc..

3y ago

Hi sis.. Ok n Tqs kerna bagi pendapat ya🥰