prosedur bawah umur buka buku pink

umur saya 16 hamil anak luar nikah dah 13 minggu lebih,tapi belum buat buku pink.kalu sye buat di kerajaan macam leceh ,and takut jkm dgn polis masuk campur,so kalau sye buat dkt klinik swasta ,jkm dgn polis masuk campur tak🥹#pleasehelp #firstbaby

4 Balas

Tak masuk campur pun kt swasta. Tp bersalin swasta 3k-5k

7mo ago

Tapi memang serius ke swasta jkm xkan masuk campur , kalau discharge tanpa parents bole ke ? Boyfriend nak bertanggungjawab , dy nk discharge kan taknak kedua belah pihak keluarga malu