7 Cara Hilangkan Ulcer Mulut Pada Anak Kecil & Orang Dewasa Yang Terbukti Berkesan!

Ulcer mulut amat menyakitkan. Lagi-lagi terkena apabila kita menggosok gigi. Aduh, fikirkan saja sudah terasa pedihnya. Jika bayi atau kanak-kanak pula terkena lebih kasihan. Jadi bagaimana cara hilangkan ulcer? Jom baca 7 cara untuk hilangkan ulcer pada kanak-kanak di sini: https://my.theasianparent.com/cara-hilangkan-ulser Terbukti berkesan!

7 Cara Hilangkan Ulcer Mulut Pada Anak Kecil & Orang Dewasa Yang Terbukti Berkesan!
2 Balas

Anak saya pernah kena ulser sekali . Kesian anak bila kena. Tq sharing tips ni

👍🏻👍🏻