nak tnya

Ubat cairkan kahak yg bole mkan utk pregnant mom ape ye?? Sy batuk berkahak pekat... Asik terbatuk sampai terkencing2...nak keluarkan kahak susah sbb pekat.. kalau keluar ikut hidung abes telinga pekak..tak dengar... Kalau ubat shinoxol ni cairkan kahak safe utk pregnant tak? Mohon bantuan... Tak g klinik sbb kt sini klinik semua tutup da...

1 Balas

Nape batuk tu..? Invironment x bersih ke? Bila dtg nak batuk.. xde cara lain utk elak rasa nak terkencing kecuali..u buat kemutan faraj.. (Macam nak tahan berak).. cara lain ada tapi.. x sesuai nak explain kt sini..tutt..

5y ago

Batuk sbb sakit tekak... Skg da rase cm ok tp kahak tu still ade..