Induce 38weeks

Ubat baru jer masuk kat bawah. Semoga dipermudahkan dan cepat bersalin??

22 Balas

smoga dpermudahkan urusan sis dan cpat bsalin. amin2.. nxt week giliran sy lg induce 😅 ank ke 2, ank p1 dlu pn induce 38w.. 😅

masuk ubat ape tu sorry la saya tktahu sgt sebab tkde pengalaman lagi.. semoga dipermudahkan segala urusan sis 🥰

Bnyk kn bejaln sis ... Semoga dipermudahkan urusan sis .. N biar cepat bukaan cm nye .. Aminnn ...

semoga dipermudahkan semua urusan sis... sy 8hb ni induce... harap bersalin sebelum tarikh tu...

Semoga dipermudahkan segala urusan momi ye. Saya dedua anak pun induce melalui drip.

Allahumma Aamiin. Semoga sis dipermudahkan urusan bersalin 🤲🏻🤗

Semoga dipermudahkan. Klu boleh yltau sbb apa ya sis kena induce.

4y ago

Pengalaman saya dedua anak bersalin melalui induce drip. Memang sakit, tapi sekejap je sis. Alhamdulillah 2 jam je dalam labor room. Semoga dipermudahkan segala urusan momi ye. Banyak banyak kan berdoa.

Semoga dipermudahkan urusan mama dan baby😊

Aamiin.. semoga sis kuat dan tabah💪💪

Semoga dipermudahkan Dan selamat semuanye