My first born

My two little angles ❤️ born on 31/08/2019 girl 2kg boy 2.4kg.

My first born
115 Balas

Wow Taniahh dpt twins,sepasang plk toe alahai comelnya pipi... Selamat berpantang

Congratulations..spasang twin baby..semoga mbesar dengan sihat sejahtera😍😍

Congrat.. alahai comelnye 😍😍 semoga selamat dunia akhirat 😇😇

Idaman setiap pasangan, apapun bersyukur sebab dpt nikmat mgndung n jd ibu

Saya pun tengah hamil twin, due 8/8/20 doakan saya selamat bersalin ya nanti 😍

5y ago

Wahhh tahniahhhh. Semoga selamat bersalin nantii. Jaga kandungan baik baik

wahh best nya dpt twin .. sepasang lagi tu .. alhamdulillah rezeki sis❤

Husb saya teringin nak anak kembar, semoga dimakbulkan😊

Awww so comell.. ❤ moga dkurniakan anak yg soleh dn solehah

congratulations.. best nya dapat baby kembar..

Bestnya kembar sepasang! Tahniah! Cantik tarikh lahirnya