Cucuk perancang

Tumpang tnya Sampai bila ubat cucuk perancang hilang ?

6 Balas

Depo ke sis? Kesan dia tahan 3 bulan je lepas tu kena cucuk lagi.. dan setiap kali cucuk kena pakai protection bila nak bersama suami selama seminggu untuk ubat tu betul-betul berkesan. Moga bermanfaat :)

4y ago

X psti ...... misi x bgtaw kena pakai protection atau x .....

Kalau sya 6 bulan baru ubat tu hilang dr badan...period akan dtg semula lepas 6 bulan

Sàya tx serasi lgsg dgn cucuk atau pill. Badan mencanak Naik.. last2 rncng sendiri

2y ago

Mcm mna rancang sendiri

Smpai kita tak abaikan cucuk, lpstuu bru leh lekat

3months

3bulan kn..