Set Pantang Air Mancur

Tumpang tanya, sini ada ibu2 pernah guna set pantang Air Mancur tak?boleh kasi feedback

Set Pantang Air Mancur
22 Balas

saya pkai ni. jamu jenis pil. memang elok. anak saya kuning so tak makan jamu dia masa awal2. sebulan pantang baru start makan sbb kuning turun lambat. ikutkan darah nifas dh hbis, tp lepas makan jamu dia, dia cuci rahim kita so darah nifas yg lebih tuu turun smpai betul2 bersih. dr segi susu pon makin bnyk dna pekat. alhamdulillah. sbb dia ada jamu tambah susu. kena makan ikut urutan no jamu dia

10mo ago

pil tu sehari 4 biji kan sis ? 2 pagi , 2 petang . betul tak

Sy guna minyak telon dia je sbb wangi sgt. Pilis yg letak kat dahi tu sy tak guna utk pantang nt sbb bila dia kering dia jd berhabuk, masuk mata sakit.. takot masuk mata baby jgk time nyusu. So sy pilih pilis yg lotion sari ayu je nt.

4y ago

ye betul..param pun sama..habis berterabur 1 tilam lantai bila dah kering..sy pun bertukar pd set sariayu

Akk sy pakai nie, die ckp best... Walaupn kne bancuh... Yg terbaru nie die saje tuka seri Ayu x silap, nk try... Tp die ckp kurg selese walaupn tggl sapu je... Ctoh, sapu pilis kt dahi tp ase berminyak.. Tu yg die x selese...

4y ago

Sis nak tanya sikit mcm kita lepas bersalin hospital kan ada bagi ubat untuk 1 minggu kita minum jamu ni boleh ke tp jarakan waktu

Saya pun baru nak beli set pantang ni, Ibu saya dulu guna yg ni je. Okay katanya. Wangi punya ya. Anak yg pertama saya guna yg kampung punya, tapi taktahan. Tu ingat nak try yg ni pulak.

saya pakai ni nanti bila pantang, ambil jenis pil sbb tak silap ada 2 jenis ,pil and bancur kot. tak sure sbb mak suruh beli since dia pakai dari anak 1st smpai anak ke empat

waaahhhh... yg ni la sy ambik dari ank pertama hingga la ank ke 3.. yg ke 4 Insha allah ambik ni juga sbb da biasa dgn bdn sy.. tkut ambik produk lain pns kt bdn plak..

4y ago

pilis tu ada 3bungkus sis setiap 1 bungkus dlm dia 1 biji klw nak pakai ambil sikit2 je sbb pilis tu hanya pakai kat dahi sj jgn bnyk2 lepas tu campur dgn air suam

Param mcm mana nak guna ya ... dulu saya pakai pilis dan minum jamu air mancur masa anak first. Tpi param saya tak paham pakai

4y ago

param ni emak sy suruh tambah 10 biji lg...sbb nk guna hari2..bagus katanya aromaterapi utk ibu berpantang👍

baru cadang nk cuba set pantang nie nnti..kalau baby kuning..bole amek ke set pantang nie?

Sy cma pkai tepel.. param dan pilis je.. jamu mkn sy guna nona roguy..

Baru plan no bli set jamu air mancur Ni. Dulu mak sya analkan jamu Ni.