36 minggu

Tumpang tanya , sekarang 36minggu . Saya rasa loya sepanjang masa . Tak boleh makan , mesti muntah . Perut dan badan rasa tak selesa tpi tak sakit lagi . Rasa macam angin kot . Ad juga buang air besar 2-3 kali . kena pergi hospital tak ya ?

1 Balas

puan boleh pergi check jumpa doktor untuk dapat kan info pasal ni. jangan risau insyallah takde pape.

1y ago

Baik puan . Terima kasih hehe dah pergi check takda pape . Doc suruh balik dulu hehe