Badan bayi naik color sebam

Hi tumpang tanya momies2 ,, ada x sapa2 pernah face baby naik sebam mcm gbr bawah nih ? Kalau ada kenapa ya dan cara untuk hilangkan . First momies risau plk

Badan bayi naik color sebam
10 Balas

Bawak g hospital or klinik sis… Kami at sini hanya boleh beri pendapat.. Tapi Dr at hospilat and klinik boleh beri rawatan… Ank kurang oksigen pon boleh menyebabkan badan ank jadi biru lebam mcm ney.. Bertindak segera sebelum terlambat dan menyesal…

7mo ago

Semoga semuanya di permudahkan Dan semoga baby xde apa y merisaukan

hi ank sy kedua dy mcm ni .. dri lahir sampai lah umor 1thun .. kalau dy demam mesti dy auto biru mcm ni .. pergi hosp dia ckp oxygen tak sampai .. so kita kene pantau sampai la ank bsr sikit dh better ..

7mo ago

Terima kasih sis 🫰🏻sgt hargai

Tak normal ni sis. Better bawa anak cepat2 gi klinik atau hospital. Kalau baby baru lahir tangan & kaki kaler biru gini pun dr suruh pantau sebab takut kekurangan oxygen. Ini kan anak dah agak besar.

7mo ago

Tuh laa stg sy bwak dia piy hosp sbb dia dmm 38-39 then suddenly naik mcm nih .

Anak saya dulu mcm ni. Tapi takde pape pun. Makin dia besar makin hilang and kulit jd tona sekata. Kata orang ni sebab nak naik berat. Tapi kalau ragu2 boleh pergi jumpa doc.

7mo ago

Terima kasih sis 🫰🏻

maaf bertanya, hantar Anak dkat mne2 X? or jaga sndri. Sy nmpk kesan lebam

7mo ago

Sy ada hantar pgasuh tp dia jd lepas dia dmm . Suhu dia 38-39 .

Anak saya jadi macam ni sebab demam panas.

utk lebih baik bawa pergi jumpa doc

7mo ago

Baik sis . Terima kasih sis 🫰🏻

pergi cek la, risau kaitan darah

7mo ago

cek tau nti update share sini, nak tambah ilmu jg ni

better bawak g klinik

7mo ago

suhu anak awak tinggi. segera ke hospital ya. takut boleh tarik sawan

pergi klinik

7mo ago

Okay sis Terima kasih sis 🫰🏻