Pregnant??

Hi, tumpang tanya. Kalau nampak samar2 ni macam mana ya?#ingintahu

Pregnant??
20 Balas

nanti follow up buat upt lagi.. minggu depan ke .. klu samar2 mcm nie masih baru .. makin lama in sha ALLAH makin pekat klu betul pregnant.. jaga diri, jgn buat kerja berat, makan makanan yang berkhasiat .. klu boleh start makan folic acid hari2 . semoga bermanfaat ❤️

positif. boleh repeat test after 48j. hcg meningkat setiap 48j. boleh cuba pakai brand lain juga😁.. dip n tell or clearblue

1y ago

sya punya pun kabur. nk double confirm kenq tnggu sminggu lagi ke atau terus buat utk esok. sya bwt sbuh pgi tdi

4kli preggy mcm ni..mula2 samar.. lps 9bln lahir la gegurl.. ni kli preggy utk kli ke5.. trus naik 2 line jelas.. harap2 ni kli dpt boboy pla..

Klau samar2 tu,masih baru lagi tu.. ada lha tu.. sbb sya pun kdg mcm tu jga klau cek.. nnti sya akn cek lg 2 3 hari kmudian untuk confirm kn..

Pregnant. Double line even samar dikire pregnant sb test ni detect hcg.. human hormon drpd placenta

In Syaa Allah positive tu, cuma mungkin masih awl, cuba test lgi dlm beberapa hari

preg sis...sy hari tu pun sama..bila ulang lg buat test esknya makin jelas😊

pregnant tapi lebih baik check terus ke doc utk pengesahan.

2y ago

Okay baik. InshaAllah nanti saya pergi check. Cuma nak confirmkan dulu sebab macam samar2. Terima kasih encik/puan ☺️

Woww mcm positif ni.. boleh double check d klinik pulak😍

pergi kk jmpa doc gtau nak double confirm upt ..

2y ago

Okay baik sis. 😘