Rasa sengugut

Tumpang tanya ibu2 yg sudah berpengalaman disini...nak tnya biasa ka tu,jika Ada rasa mcm sengugut tpi sakit dia manja2 ja..on off gitu.masih 1st trimester ni..lepas tu slalu nak buang air kecil Dan kentut2....syukur stakat ni belum Ada morning sickness...

1 Balas

Sy tgh alami semua tu.. Da check upt, test line mcm tak meyakinkn samar2. Ikutkan tgh tgu period ja ni, tak mai lagi. Tk kalo xkeluar period minggu ni, next week nk try test upt lagi

2y ago

btul pregnant ke sis tanda mcm tu?