25weeks Test Kid

Tumpang tanya boleh caya ke test kid ni 😅 saja suka2 sebab scan baby duk surprise mummy dia lagi 🥰 kalau betul baby boy alhamdulillah mmg mengharapkan boy 🥰 kalau takpun takpe janji sihat walafiat..#seriusnanya

25weeks Test Kid
7 Balas

Sy ada try jugak. Previous pregnancy btol. This time kua biru. Tpi beli kedai lain2. Kedai yg beli baru ni boleh kata semua org test kua kaler biru 😂 yg boleh confirm time baby kua je nnt. Wallahua’alam 😌

3y ago

Kan tengok feedback semua kua biru, tunggu je lah baby kua nnti 🥰

saya ada baca test kit gender ni xleh caye sgt sbb mmg buat untuk suka suka. tapi entahhh 😂

kenapa tak scan je sis benda ni mana boleh detect 😅 ntuk suka² boleh lah percaya tu tak

3y ago

kalau scan kdg2 baby x nak tunjuk...dia dok kepit kaki...

Nak tahu betul / tak.. Try kopek buka test kit tu.

Beli mn ni sis? Test kit ni

3y ago

😊😊😆😆😆😆 Boleh laa.

Ad link tak sis

3y ago

Saya beli kt shopee awak bole search test gender baby

baik pi scan

3y ago

Hehe kan saya ada ckp kat atas tu dh scan tapi baby surprise kan mummy dia lg 🥰 mana2 tak kisah janji sihat