Scan awal kehamilan pada 5w4d

Tumpang tanya, andai kata scan baby 5w4d agak2 nampak tak ya ? Nak tahu kedudukan kantung berada tempat betul ka tak.. Tq yg menjawap soalan. #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Kalau 5 weeks akan nampak kantung je sis. Sbb awal lg. Sis boleh je buat scan utk confirmkan kantung dlm rahim atau luar rahim. Sy scan mase 5 weeks 3 day, nampak kantung kecik je dl rahim.

2y ago

sme la sy..scan 5minggu..npk kantung kcik jer ..tp bley je nk scan nk confirm kn dlm rahim

Tgu 6w alang2. Clear sikit.