Sunat perempuan

Tumpang tanya, anak perempuan saya dah nak masuk 3 bulan tapi belum sunat lagi. Umur berapa ya elok sunat anak perempuan? 3 bulan masih boleh lagi ke takut dia rasa sakit sangat pulak sunat lambat. #ingintahu #firstbaby

36 Balas

Awk.. Sy bru bwk ank sy sunat bulan lepas.. Dekat klinik najihah .. Umur ank sy dh masuk SETAHUN 4BULAN sy bru nk bwk ank sy sunat.. Mula2 sy risau jugak.. Sb org bnyk ckp klau lmbat bwk g sunat nanti LIAT lah . SAKIT lah.. Tp rupanya x ad ap pun.. Anak sy lnsg x mnagis. cuma dia terkejut je ..Doc cuma gunting sikit je lpas tu sapu ubat dah siap... Jd awk x perlu risau okey.. 🤗