Sunat perempuan

Tumpang tanya, anak perempuan saya dah nak masuk 3 bulan tapi belum sunat lagi. Umur berapa ya elok sunat anak perempuan? 3 bulan masih boleh lagi ke takut dia rasa sakit sangat pulak sunat lambat. #ingintahu #firstbaby

36 Balas

buat je.sbnrnya ada kebaikan bersunat bg laki dan perempuan..ada sbb kenapa dlm Mazhab Syafie dianjurkan malah diwajibkan..Jgn dgr la ckp yg ckp xde benefit, xde kajian, xde kebaikan, xde manfaat .buat je..inshaAllah yg terbaik utk anak Puan..:)..dan masihb x terlambt lagi tu .