Sunat perempuan

Tumpang tanya, anak perempuan saya dah nak masuk 3 bulan tapi belum sunat lagi. Umur berapa ya elok sunat anak perempuan? 3 bulan masih boleh lagi ke takut dia rasa sakit sangat pulak sunat lambat. #ingintahu #firstbaby

36 Balas

baby saya hari ke 8 dah sunat. sunat dari awal senang sikit nkjaga, lagipun nksunat baby girl ni dia punya tu sikit je mcm serpihan😅 saya mula mula ingat susah nksunat yg bby girl, rupanya sikit jaa. org tu sunatkan dia tknangis cuma menguek sikit je lepastu diam, 1min tksmpai