Sunat perempuan

Tumpang tanya, anak perempuan saya dah nak masuk 3 bulan tapi belum sunat lagi. Umur berapa ya elok sunat anak perempuan? 3 bulan masih boleh lagi ke takut dia rasa sakit sangat pulak sunat lambat. #ingintahu #firstbaby

36 Balas

ikut mazhab syafie wajib khatan . ikut mazhab moden depa kata tak wajib la & tak relevant. so awk pilih la, yg penting esk dkt akhirat tak dipersoal. 😊 nak cpat sembuh dari newborn sampai sblum baby start mkn la.

1y ago

betul. lagipun baby tak nangis pun kena sunat berdarah pun tak