Sunat perempuan

Tumpang tanya, anak perempuan saya dah nak masuk 3 bulan tapi belum sunat lagi. Umur berapa ya elok sunat anak perempuan? 3 bulan masih boleh lagi ke takut dia rasa sakit sangat pulak sunat lambat. #ingintahu #firstbaby

36 Balas

anak perempuan saya sunat tak ingat umur dia bulan ke berapa tapi yang pasti saya teman dia nampak doktor wanita guna jarum jee x sampai 2 minit dah selesai pada tahun 2020 masa tu .. sekejap je dia tak nangis langsung.. mula2 saya pun xnak buat last2 buat juga 😊 x sakit tengok gaya nya syukur selamat