Sunat perempuan

Tumpang tanya, anak perempuan saya dah nak masuk 3 bulan tapi belum sunat lagi. Umur berapa ya elok sunat anak perempuan? 3 bulan masih boleh lagi ke takut dia rasa sakit sangat pulak sunat lambat. #ingintahu #firstbaby

36 Balas

time saya dalam pantang lagi saya bawak baby gi sunat dah. sebab dia cuma lukakan sikit je . darah pun setitik dua je . senang nak jaga kalau bawah 6 bulan kalau baby boy atau girl sebab hanya mimum susu ibu. takut bila dah besar lagi la susah nak sunatkan