Massage relif pain ni boleh ke guna untuk ibu hamil ye..

Tulis tuk menghilangkan sakit sendi otot..boleh ke untuk ibu hamil..ya rabbi panas terbakar kot..dah sakit lagi meroyan sakit rasa..pastu dah mkn tapi rasa lapar lagi..mcm masuk angin ke ape ada rasa perut ni..lapar dah tentu la pun...

Massage relif pain ni boleh ke guna untuk ibu hamil ye..
2 Balas

saya x fhm awk nk ckp apa. Awk nk ketak minyak ni dkt area mana? klu sendi2 kaki tgn awk xde masalah. kat perut x sesuai. Perut masuk angin tu awk kerapkan mkn dlm kuantiti yg sedikit

2y ago

bukan nak tnya minyak ni area mane puan..saya baru lpas sapu minyak ni bapa aritu kat perut..ya rabbi mcm nk terbakar.. saya nk tnya ada ibu2 mane pernah experience pkai minyak hurix ni..mcm bk terbakar..dah nama pun massage..takkan sapu kat perut pulaukan.. hmm..suami saya bli aritu

sapu kt perut xbole..tmpt lain boleh