Salam momies, nak tanya siapa yang ada pcos dan berjaya hamil? Ada tips x? Saya dah berurut

Tukang urut cakap saya punya peranakan dah jatuh dan dah urut naikkan balik..saya dah rasa perbezaan lepas urut dah xsakit pinggang semua tu..sekarang makin membaik alhamdulillah..hmm saya berdoa semoga saya dipermudahkan nak ada zuriat sebab saya mmg tgh down sekarang 😭#pleasehelp

5 Balas

awak tak boleh stress ataupon down. bila awak stress lagi akan kacau hormon.