Sakit lutut & kaedah rawatan 'sendiri' ❌

Tuan2, dalam lutut ada pelbagai urat (ligamen) yang menstabilkan lutut kita. ACL, PCL, MCL, LCL & PLC. Jika urat lutut anda putus & lutut anda longgar, memang perlukan pembedahan untuk stabilkan kembali lutut anda. Urut, supplemen, produk sapu, bomoh tulang semuanya tak akan mampu sambung balik urat putus tu. Saya bukan angkuh & cuma bercakap benar. Memang ciptaan tuhan macam tu anatominya. Saya tak rugi satu sen pun jika anda tak ke hospital. Anda tak percaya, itu lutut anda. Lutut anda yang longgar & sakit nanti. Ambe kabor doh. #drmahyuddin #acl

2 Balas

sy prnh sakit lutut mse preggy tpi skrg xd dh sakit ny . xtau ap punca sakit msw tu